Vacatures en stages

Histories is een organisatie in volle ontwikkeling en biedt regelmatig nieuwe vacatures en stageplaatsen aan. Die publiceren we op deze pagina en maken we bekend via onze nieuwsbrief.

Bij de samenstelling van ons team kiezen we voor diversiteit en complementariteit. We selecteren nieuwe collega’s en stagiairs op correcte wijze, we onthalen hen op een warme manier en geven hen een veilige werkomgeving en voldoende kansen om te groeien. Wil je meer weten over werken bij Histories? Lees dan dit artikel in META.

VACATURES

Onze gedreven en deskundige medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. Daarom kiezen we voor een innovatief organisatiemodel. Er is een dynamisch organogram met cirkels waarin zogenaamde leads (tijdelijk) een verantwoordelijke rol opnemen. Zo houden we onze organisatie wendbaar en benutten we optimaal alle talenten. Via een evenwichtige mix van samenwerken en telewerken bewaken we zowel de cohesie binnen de ploeg als de persoonlijke ‘work-life balance’.

SPONTAAN SOLLICITEREN?

Dat kan! Stuur je CV en motivatiebrief naar vacature@histories.be met het onderwerp "Spontane sollicitatie".

STAGEPLAATSEN

Histories wil jongeren warm maken voor erfgoed en erfgoedpraktijken door waardevolle en inspirerende stageplekken aan te bieden. We ontvangen studenten uit diverse opleidingen.  Neem contact op via info@histories.be voor meer informatie.

Daarnaast maken we ook gebruik van betaalde beroepsinlevingsstages (BIS) om werkzoekenden de kans te geven om concrete ervaring op te doen en hen te laten proeven van een professionele loopbaan in de erfgoedsector. Maak kennis met onze huidige beroepsinlevingsstagiair(e)s!

ONZE ERVARINGSDESKUNDIGEN

Benieuwd hoe onze vorige stagiairs hun stage beleefden? Ontdek hun ervaringen hieronder!