Consultatiecirkels

We vinden het belangrijk dat onze gemeenschappen een stem krijgen in de werking. Dat gebeurt al formeel via het bestuursorgaan en de algemene vergadering. Daarnaast willen we ook informeel en op regelmatige basis mensen met verschillende perspectieven en ervaringen samenbrengen rond uiteenlopende thema’s. Zo houden we beter voeling met de noden en behoeften van onze gemeenschappen en zoeken we samen naar oplossingen voor uitdagingen.

Die raadpleging van onze gemeenschappen organiseren we via zogenaamde consultatiecirkels. Dat zijn tijdelijke bijeenkomsten zodat het voor zoveel mogelijk mensen haalbaar blijft om hun ervaringen, visie en kennis met ons te delen.

Wil jij participeren aan de visievorming van Histories? Wil je samen met anderen nadenken over een van de gekozen thema’s? Volg dan onze oproepen via de nieuwsbrief en website en meld je aan. Meer informatie over de werking en samenstelling van consultatiecirkels lees je in onderstaand infoblad. Toch nog vragen of opmerkingen? Contacteer ons via cc@histories.be.