Zijn de vzw-statuten van je vereniging al aangepast? De tijd dringt

Eind 2023 moeten alle vzw’s hun statuten aangepast hebben aan de ‘nieuwe’ vzw-wetgeving (die intussen reeds dateert van 2019!). Vzw’s die deze aanpassing nog niet deden, en zeker zij die niet weten hoe eraan te beginnen, schieten dus best in actie. Want niet alleen moet er een nieuwe tekst liggen, je hebt ook een bijzondere algemene vergadering nodig die deze goedkeurt. Histories wil erfgoedverenigingen met een vzw-structuur bij hun statutenwijziging helpen.

Via deze online infosessie krijg je praktisch advies bij het herschrijven van je statuten en kan je ook je vragen stellen aan de lesgever.

Lesgevers?

Hannelore Hermans en Sarah Denoo van Scwitch

Wanneer en waar?

Dinsdag 30 mei 2023, 20u-22u
Online

Prijs

Het inschrijvingsgeld bedraagt 5 euro voor erfgoedvrijwilligers, zij die de cursus in hun vrije tijd volgen, studenten en leerkrachten. Andere deelnemers betalen 15 euro. Na het invullen van het inschrijvingsformulier krijg je alle gegevens voor de betaling.

Meer informatie?

Contacteer Els Vervaet op els.vervaet@histories.be

Doelgroep

Erfgoedverenigingen met een vzw-structuur

Organisatie

Inschrijven

Inschrijven is verplicht en kan tot één dag voor de vorming via onderstaand inschrijvingsformulier. Voor ons vormingsaanbod gelden onze annuleringsvoorwaarden.
Inschrijven kan via het inschrijvingsformulier onder deze link!