Workshop: Hoe fotografeer je archeologische vondsten?

Hoe begin je aan het fotograferen van je archeologische vondsten? En welk materiaal heb je daarvoor nodig? We organiseren in samenwerking met Archeologie in de Kempen een vormingsreeks van vijf onderdelen.  

Op zaterdag 25 mei houden we de derde vorming van deze reeks. Hier leer je archeologische vondsten fotograferen. Specialist Dieter Jehs legt je uit hoe je dit op een duurzame manier kan doen. Je komt meer te weten over belichting, materiaalgebruik, camera’s, het gebruik van gsm’s enzovoort.  

Wil je je eigen vondst meenemen om te fotograferen? Of wil je je eigen foto’s laten nakijken? Dat kan! Zo kan je gerichte vragen stellen en heb je op het einde van de vorming nieuwe tools om zelf aan de slag te gaan. 

Er zijn maar 15 plaatsen beschikbaar, schrijf je dus snel in! 

LESGEVER

Dieter Jehs 

WAAR EN WANNEER?

  • Zaterdag 25 mei 2024
  • Onthaal vanaf 9u30, start om 10u en einde voorzien rond 13u 
  • De Proeverij, Stationsstraat 91, 2440 Geel 

PRIJS

Het inschrijvingsgeld per vorming bedraagt 5 euro voor erfgoedvrijwilligers, zij die de cursus in hun vrije tijd volgen, studenten en leerkrachten. Andere deelnemers betalen 15 euro. Na het invullen van het inschrijvingsformulier krijg je alle gegevens voor de betaling.

Voor wie?

Metaaldetectoristen

Inschrijven

Inschrijven is verplicht en kan tot drie dagen voor de vorming via onderstaand inschrijvingsformulier. Voor ons vormingsaanbod gelden onze annuleringsvoorwaarden.

Inschrijven kan via het inschrijvingsformulier onder deze link!

Meer informatie

Contacteer Anouk Hazelof op anouk.hazelof@histories.be of op telnr. 0492 11 66 18

Organisatie en partners

 

Praktisch

Data

25-05-2024 10:00
Geel

Prijs

5 euro / 15 euro

Lesgever

Dieter Jehs

Schrijf je hier in!