Webinar online storytelling voor erfgoedverenigingen

In een online wereld van algoritmes en advertenties moet alles vlug en compact zijn. Maar voor een goed verhaal maken we wel graag tijd. In dit webinar legt Kristof D’hanens (I Like Media) uit hoe je de communicatie van je erfgoedorganisatie en -evenementen van de nodige verhalen kunt doorspekken. Hoe begin je eraan? Wat zijn de bouwstenen van een goed verhaal, en welke formats en tools bestaan er om in tekst, beeld, video en geluid aan storytelling te doen? Hoe bouw je online via storytelling een sterke band op met je doelgroep?

Lesgever

Kristof D’hanens (I  Like Media)

Wanneer en waar?

Maandag 21 maart 2022, 19u-21u30, online via Zoom

Prijs

Erfgoedvrijwilligers en studenten genieten van het kortingstarief en betalen 5 euro. Voor alle anderen bedraagt het inschrijvingsgeld voor het webinar 15 euro. Om erfgoedvrijwilligers voldoende kansen te geven om aan ons aanbod te participeren behouden we ons het recht voor om het aantal plaatsen voor andere deelnemers te beperken. Na het invullen van het inschrijvingsformulier krijg je alle gegevens voor de betaling. Voor ons vormingsaanbod gelden onze annuleringsvoorwaarden.

Meer informatie?

Contacteer Daphné Maes op daphne.maes@historiesvzw.be

Voor wie?

Erfgoedverenigingen en -vrijwilligers die activiteiten organiseren voor erfgoedevenementen als Erfgoeddag, Nacht van de Geschiedenis, Open Kerkenweekend en Open Monumentendag.

Inschrijven

Inschrijven is verplicht en kan tot 24 uur voor de vormingsavond via onderstaand inschrijvingsformulier. Voor ons vormingsaanbod gelden onze annuleringsvoorwaarden.

Organisatie en partners

Deze workshops zijn een organisatie van Erfgoed in de praktijk. Dit is het gezamenlijk vormingsaanbod van Histories, FARO, Herita, PARCUM en Davidsfonds. In het kader van een aantal evenementen (Open Monumentendag, Erfgoeddag, Open Kerkenweekend, Nacht van de Geschiedenis,…) organiseren deze partners al een aantal jaren laagdrempelige avondcursussen die de deelnemers aan deze evenementen helpen bij de organisatie van hun activiteiten naar aanleiding van deze erfgoedevenementen.

Praktisch

Data

21-03-2022 19:00
Online

Prijs

5 / 15 euro

Lesgever

Kristof D'hanens (I  Like Media)