Webinar ‘Hoe krijg je erfgoed op de agenda van het lokale beleid?’

In oktober 2024 staan er nieuwe gemeenteraadsverkiezingen op de planning. Voor erfgoedvrijwilligers zijn steden en gemeenten een belangrijke partner. Hoe kan je als erfgoedvrijwilliger inspraak krijgen en het beleid beïnvloeden? Welke initiatieven kan je nemen en hoe hangt dit samen met de dagelijkse werking van je vereniging of organisatie?

Waarom zou je als erfgoedvrijwilliger aan lokale beleidsbeïnvloeding doen? Wat kan een slimme strategie zijn én wat past bij jouw werking? Je komt het allemaal te weten tijdens dit interactieve webinar!

Je krijgt inzichten en inspiratie over beleidsbeïnvloeding, lobby en tendensen in het beleid van steden en gemeenten. Je krijgt concrete tools om mee aan de slag te gaan en er is ruimte voor interactie en vraagstelling.

Spreker

David Nassen (IDEA Consult)

Waar en wanneer?

Dinsdag 7 november 2023, 19:30 – 21:00

Online via Zoom

Prijs

Deelnemen aan dit webinar is gratis, maar schrijf je wel in via het inschrijvingsformulier!

Voor wie?

Dit webinar richt zich op lokale erfgoedorganisaties en individuele geïnteresseerden die aan de slag willen gaan met beleidsbeïnvloeding. Ben je benieuwd naar wat dit zou kunnen betekenen voor je werking? Of wil je je laten inspireren om mee(r) te wegen op lokaal erfgoedbeleid? Iedereen is welkom. Er is geen specifieke voorkennis nodig. 

Inschrijven

Inschrijven is verplicht en kan tot 24 uur voor dit webinar via onderstaand inschrijvingsformulier. Voor ons vormingsaanbod gelden onze annuleringsvoorwaarden.

Organisatie en partners

Histories \ Home - Histories

Meer informatie?

Contacteer Els Vervaet op els.vervaet@histories.be of op telnr. 0492 11 75 36. 

Praktisch

Data

07-11-2023 19:30
Online

Prijs

Gratis

Lesgever

David Nassen (IDEA Consult

Inschrijven