Online vergaderen met Zoom: zet de digitale stap met je erfgoedvereniging!

In deze workshop begeleiden we je stap voor stap in het gebruik van Zoom voor online vergaderingen. Je leert hoe je online vergaderingen organiseert en leidt, hoe je gedragen beslissingen kan nemen en hoe je nadien online verslag uitbrengt.

Je ontdekt de technische hoekjes en kantjes van Zoom die nodig zijn om de online vergaderingen van je erfgoedvereniging vlekkeloos te laten verlopen. Stap voor stap gaan we met jou doorheen alle Zoom functionaliteiten die voor het organiseren en leiden van vergaderingen van belang zijn.

​Bovendien leer je in deze opleiding hoe je online op een goede manier communiceert met tools zoals Zoom.  We tonen je hoe je de interactieve mogelijkheden van deze nieuwe tool inzet en hoe je ervoor kan zorgen dat al je deelnemers actief betrokken zijn en blijven bij de online vergadering.

Met de gratis versie van Zoom kan je 40 minuten vergaderen. Via Social Ware kan je als vzw een halvering van de abonnementsprijs bekomen zodat je … per maand voor een basisabonnement betaalt. De andere voor- en nadelen van Zoom, Google Meet en MS Teams worden voor u opgesomd in deze PDF. Zo kan je beslissen voor welk platform je kiest. We organiseren immers ook sessies over Google Meet en MS Teams.

Als je bent ingeschreven krijg je een eerste instructiefilmpje met alle basisinformatie over het platform om te kunnen deelnemen aan de vorming.

Lesgever

Pieter Commerman (Ludo)

Datum, tijdstip en platform

Woensdag 24 maart 2021, 19u-21u30, online via Zoom

Prijs

Het inschrijvingsgeld per vormingsavond bedraagt 5 euro. Na het invullen van het inschrijvingsformulier krijg je alle gegevens voor de betaling.

Meer informatie?

Contacteer Jan Geypen via jan.geypen@historiesvzw.be.

Voor wie?

Vrijwilligers van erfgoedverenigingen. Je kan maximum met twee per vereniging inschrijven. Er is plaats voor maximum 20 deelnemers.

Inschrijven

Inschrijven is verplicht en kan tot drie dagen voor de vormingsavond via onderstaand inschrijvingsformulier. Tijdens (of na) de vorming ontvang je cursusmateriaal. Voor ons vormingsaanbod gelden onze annuleringsvoorwaarden.

Organisatie en partners

Histories

Praktisch

Data

24-03-2021 19:00
Online, via Zoom

Prijs

5 euro

Lesgever

Pieter Commerman (Ludo)