Online vergaderen met MS Teams: zet de digitale stap met je erfgoedvereniging!

In deze workshop begeleiden we je stap voor stap in het gebruik van MS Teams voor online vergaderingen. Je leert hoe je online vergaderingen organiseert en leidt, hoe je gedragen beslissingen kan nemen en hoe je nadien online verslag uitbrengt.

Je ontdekt de technische hoekjes en kantjes van MS Teams die nodig zijn om de online vergaderingen van je erfgoedvereniging vlekkeloos te laten verlopen. Stap voor stap gaan we met jou doorheen alle Teams functionaliteiten die voor het organiseren en leiden van vergaderingen van belang zijn.

Bovendien leer je in deze opleiding hoe je online op een goede manier communiceert met tools zoals MS Teams.  We tonen je hoe je de interactieve mogelijkheden van deze nieuwe tool inzet en hoe je ervoor kan zorgen dat al je deelnemers actief betrokken zijn en blijven bij de online vergadering.

MS Teams kan je als vzw gratis verkrijgen als je je laat registreren bij Socialware. De andere voor- en nadelen van MS Teams, Zoom en Google meet worden voor u opgesomd in deze PDF. Zo kan je beslissen voor welk platform je kiest. We organiseren immers ook sessies over Zoom en Google Meet.

Als je ingeschreven bent, krijg je een eerste instructiefilmpje met alle basisinformatie over het platform om te kunnen deelnemen aan de vorming.

Lesgever

Pieter Commerman (Ludo)

Datum, tijdstip en platform

Dinsdag 23 maart 2021, 19u-21u30, online via MS Teams

Prijs

Het inschrijvingsgeld per vormingsavond bedraagt 5 euro. Na het invullen van het inschrijvingsformulier krijg je alle gegevens voor de betaling.

Meer informatie?

Contacteer Jan Geypen via jan.geypen@historiesvzw.be.

Voor wie?

Vrijwilligers van erfgoedverenigingen. Je kan maximum met twee per vereniging inschrijven. Er is plaats voor maximum 20 deelnemers.

Inschrijven

Inschrijven is verplicht en kan tot drie dagen voor de vormingsavond via onderstaand inschrijvingsformulier. Tijdens (of na) de vorming ontvang je cursusmateriaal. Voor ons vormingsaanbod gelden onze annuleringsvoorwaarden

Organisatie en partners

Histories

Praktisch

Data

23-03-2021 19:00
Online via Microsoft Teams

Prijs

5 euro

Lesgever

Pieter Commerman (Ludo)