Lerend netwerk: Digitale kaarten maken in Quantum GIS voor je historisch onderzoek

Eerste verkennende uitwisselingssessie 

Via het programma Quantum GIS (QGIS) kan je zelf aan de slag om digitale kaarten te maken. In dit lerend netwerk willen we focussen op een fysieke kaart op perceelsniveau van je gemeente digitaal te maken. Het programma is gratis gebruiken. 

Eerder gaven we al vormingsmomenten onder begeleiding van Wim van Hout.  

In deze gratis digitale uitwisselingssessie bekijken we welke vragen er nog zijn. In het lerend netwerk willen we mensen verenigen die effectief aan de slag zijn of willen gaan. We toetsen af wat de toekomstige werking van zo’n lerend netwerk kan zijn. We willen samen hindernissen aanpakken om tot een beter resultaat te komen. 

Waar en wanneer?

Maandag 15 mei van 19u tot 20u30  

Online via Microsoft Teams 

Prijs

Deelnemen aan deze uitwisselingsessie is gratis, maar schrijf je wel in via het inschrijvingsformulier! Een Histories-medewerker je weten of er nog plaats is voor de uitwisselingssessie.

Meer informatie?

Contacteer Hendrik Vandeginste op hendrik.vandeginste@historiesvzw.be of op telnr. 0495 56 12 44. 

Voor wie?

De vorming richt zich op iedereen die ofwel al gestart of binnenkort wil starten om zelf een digitale kaart van een gemeente te maken. 

Inschrijven

Inschrijven is verplicht en kan tot drie dagen voor de vormingsavond via onderstaand inschrijvingsformulier. Voor ons vormingsaanbod gelden onze annuleringsvoorwaarden.

Organisatie en partners

Praktisch

Data

15-05-2023 19:00
online

Prijs

Gratis

Lesgever

Moderatie door Hendrik Vandeginste (Histories)