Kotcafé: Hulp bij je UBO-registratie

Kotcafé:

Een bijeenkomst waar iedereen kan praten, delen, leren, … maar dan online.

 Hulp bij je UBO-registratie 

Herinner je even vorig jaar: uiteindelijk kreeg je tot 30 september 2019 om in orde te zijn met de registratie in het UBO-register. Doelstelling daarbij is witwassen van geld en de financiering van terrorisme tegen te gaan. Voor vzw’s is dit een verplichting. 

“Fijn voor de herinnering” horen wij je denken, “maar dat is toch al een tijdje voorbij?” Echter, bij wijzigingen in je vzw moet je deze in het UBO-register aanbrengen. Maar ook bij wie niets veranderde, moet jaarlijks de informatie bevestigd worden. En dus is het misschien wel interessant om dit niet te lang te laten liggen! 

Op zich is de registratie geen groot werk, maar je moet er even tijd voor maken. Ondertussen zal het voor velen misschien ook weer zoeken zijn naar hoe het nu weer precies moet. Tijdens dit kotcafé probeer je elk voor je eigen computer om de registratie voor jouw vzw te doen. Mogelijk sporen we problemen op, zodat die later aangepakt kunnen worden. 

Doelgroep  

Voor iedereen die binnen zijn vzw de opdracht kreeg om de UBO-registratie op te volgen én dat graag dit jaar samen doet met anderen. 

Moderator

Hendrik Vandeginste (Histories vzw)

Praktische informatie  

Op dinsdag september om 19u-20u.

Deelnemen is gratis. Inschrijven is wel verplicht. Deelnemers krijgen na inschrijving een uitnodiging via Microsoft Teams 

Wanneer de maximumcapaciteit (15 deelnemers) bereikt wordt, pogen we de deelnemers te spreiden over zoveel mogelijk vzw’s.

Voor meer informatie kan je terecht bij Hendrik Vandeginste of hendrik.vandeginste@historiesvzw.be of 015/80 06 37.  

 

Voor wie?

Voor iedereen die binnen zijn vzw de opdracht kreeg om de UBO-registratie op te volgen én dat graag dit jaar samen doet met anderen. 

Inschrijven

Deelnemen is gratis. Inschrijven is wel verplicht. Deelnemers krijgen na inschrijving een uitnodiging via Microsoft Teams.

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=WiiEtN_vPUSo62lpK9d2h1NvLuUPzyhNnQ_ETc89_ppUQ0RBRkNRRTgxWEJHSkJYV0g4UTZKRlk0TiQlQCN0PWcu

Praktisch

Data

08-09-2020 19:00
Online

Lesgever

Hendrik Vandeginste (Histories vzw)