Interactief en activerend online vorming geven

  • Wil je graag leren hoe jij zelf online (inter)actief en activerend een voordracht of een cursus kan geven?
  • Ben je op zoek naar technieken en methodes om een positieve energie te geven aan je online vormingen, voordrachten, lezingen, workshops, cursussen enz.?
  • Wil je expertise en ervaringen delen met collega’s die ook op zoek zijn naar online oplossingen om deelnemers te bereiken?
  • Wil je het leereffect van je online interventies vergroten?
  • Zoek je concrete activiteiten om deelnemers te verbinden en te engageren?

Ervaar, proef en experimenteer in deze workshop met werkvormen en technieken om online je vormingen op een activerende manier te faciliteren.

In deze workshop ontdek je hoe je ondanks de online afstand toch op een interactieve manier kan vorming geven. Je leert hoe je stap voor stap je klassikale opleidingen omvormt naar online interactieve en activerende leeromgevingen.

De opleiding wordt gegeven via Zoom, maar we staan ook stil bij de mogelijkheden van MS Teams en Google.

Lesgever

Yves Willems, expert (online) interactie en train the trainer, zaakvoerder van LUDO.

Datum, tijdstip en platform

Donderdag 10 juni 2021 – 19u00-21u30, online via Zoom

Prijs?

Het inschrijvingsgeld voor deze vormingsavond bedraagt 5 euro. Na het invullen van het inschrijvingsformulier krijg je alle gegevens voor de betaling. Voor ons vormingsaanbod gelden onze annuleringsvoorwaarden.

Meer informatie

Contacteer Jan Geypen via jan.geypen@historiesvzw.be.

Foto via Pixabay

Voor wie?

Vrijwilligers van erfgoedverenigingen die vorming geven en op zoek zijn naar inspiratie om online deelnemers te bereiken. Je hebt al basiskennis van een video conference tool zoals Zoom, MS Teams of Google.

Inschrijven

Inschrijven is verplicht en kan tot drie dagen voor de vormingsavond via onderstaand inschrijvingsformulier. Voor ons vormingsaanbod gelden onze annuleringsvoorwaarden (zie link bij prijs). Je kan maximum met twee per vereniging inschrijven. Vlug inschrijven is de boodschap, want er is plaats voor maximum 20 deelnemers.

Organisatie en partners

Histories

Praktisch

Data

10-06-2021 19:00
online via Zoom

Prijs

5 euro

Lesgever

Yves Willems (LUDO)