Hoe registreer je jouw onderzoek in CoDE-x?

In CoDE-x kun je onderzoeksdatasets registreren en doorzoeken. De databank brengt jouw eigen werk of dat van jouw vereniging in kaart. Met CoDE-x willen we een oplossing bieden om de onderzoeksgegevens van erfgoedvrijwilligers, die niet in andere databanken kunnen worden opgenomen, te ontsluiten. CoDE-x richt zich op een eenvoudige en efficiënte manier van registreren, met als doel de samenwerking tussen verschillende soorten erfgoedonderzoekers te bevorderen.

Heb je vragen over CoDE-x en zou je ook graag jouw Excel-lijsten geregistreerd zien, maar weet je niet goed hoe dat moet? Tijdens deze vorming bespreken we welke gegevens je kan toevoegen en bekijken we stap voor stap de beste manier om jouw onderzoek te registreren. Daarnaast bespreken we tijdens de sessie handige tools, zodat je na afloop zelf verder aan de slag kan met de databank.

LESGEVER

Lisa Tijtgat (Histories)

Waar en wanneer

  • Donderdag 6 juni van 19u30 – 20u30 
  • Online

Voor wie?

Vrijwilligers met datasets die ze graag willen registreren in CoDE-x.

Inschrijven

Inschrijven is verplicht en kan tot drie dagen voor de vormingsavond via dit inschrijvingsformulier. Voor ons vormingsaanbod gelden onze annuleringsvoorwaarden. 

Meer informatie

Contacteer Lisa Tijtgat op lisa.tijtgat@historiesvzw.be of op telnr. 0492 11 54 71. 

Organisatie en partners

Praktisch

Data

06-06-2024 19:30
Online

Prijs

Gratis

Lesgever

Lisa Tijtgat (Histories)

Schrijf je in